Barış Pınarı Harekatı'nın ilk basın gazisi İHA'dan

Düzenleyen:
Barış Pınarı Harekatı'nın ilk basın gazisi İHA'dan

GÜNDEM Haberleri

Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından Suriye'nin Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 21 ayrı noktaya havan mermisi düştü. Olaylarda 1 Suriyeli bebek ile 1 memur hayatını kaybetti, 46 kişi de yaralandı. Yaralananlar arasında görev sırasında yaralanan İhlas Haber Ajans muhabiri Şinasi İnan harekatın ilk basın gazisi oldu. Muhabirimiz Şinasi İnan yaşadıklarını TGRT Haber'e anlattı.

Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından Suriye'nin Tel Abyad kentine sınır olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 21 ayrı noktaya havan mermisi düştü. Olaylarda 1 Suriyeli bebek ile 1 memur hayatını kaybetti, 46 kişi de yaralandı.

HAREKATIN İLK BASIN GAZİSİ İHA'DAN
Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan İhlas Haber Ajans muhabiri Şinasi İnan görev sırasında yaralanarak harekatın ilk basın gazisi oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...