Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ödülü çekemediler

Ödülü çekemediler

GÜNDEM Haberleri

Dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu.

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödüllerinde müzik ödülü bu sene MFÖ Grubu’nun oldu. Grup üyeleri Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Mükâfatı aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Mazhar Alanson “Çok samimi konuşacağım; bunca yıldır çok ödül aldık. Maalesef taşınmalardan dolayı hiçbirini saklayamadım. Benim evde hemen hemen hiç ödül göremezsiniz. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım” dedi. Alanson, bu sözlerinden sonra sosyal medya üzerinden lince uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalifi isimler Mazhar Alanson’u sert sözlerle eleştirdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...