Hulusi Akar: Kesinlikle izin vermeyeceğiz

Hulusi Akar: Kesinlikle izin  vermeyeceğiz

GÜNDEM Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar, Türkiye’nin NATO’nun merkezinde duran bir müttefik olduğunun altını çizerek “NATO’dan uzak durmak gibi bir niyetimiz ya da girişimimiz yok” dedi.

Akar, 19. Doha Forumu’ndaki oturumda soruları cevapladı. Bakan Akar “Türkiye 1952’deki üyeliğinden bu yana NATO üyesidir ve tatbikatlar, harekâtlar, NATO karargâhlarına personel desteği gibi konularda ve diğer alanlarda İttifak’a karşı tüm sorumluluklarını yerine getirmektedir. Her zaman diğer NATO üyeleriyle de temas hâlindeyiz” diye konuştu. Türkiye’nin terör örgütleri ile mücadeleye olan bağlılığında bir değişiklik olmadığını da belirten Akar “Bizim herhangi bir etnik grupla bir sorunumuz yoktur. Biz sadece terör örgütleri ile mücadele ediyoruz. Sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...