'Çadırımızı göndermeye hazırız'

'Çadırımızı göndermeye hazırız'

GÜNDEM Haberleri

Dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan aileler, 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elâzığlılar için destek açıklamasında bulundu.

146 gündür evlat nöbeti tutan aileler adına konuşan polis memuru Vedat Kaya’nın babası Şehmus Kaya, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Deprem bölgesine gitmek için daima hazır olduklarını belirten Kaya “Biz HDP önünde evlat nöbetinde olan aileler olarak deprem bölgesine çadırımızı göndermeye ve çalışmalara katılmak için daima hazırız, üzerimize bir görev düşerse yapmaya çalışırız” dedi. Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan er Müslüm Altıntaş’ın annesi Songül Altıntaş da çok üzgün olduklarını belirterek “Deprem olduğu anda beynimizden vurulmuş gibi olduk. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...