Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kızıltepe’nin gönül elçileri evde börek yapıp yaşlılara götürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kızıltepe’nin gönül elçileri evde börek yapıp yaşlılara götürüyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Gönül Elçileri ekibi evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara ulaştırıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi doğrultusunda, Kızıltepe’de Vefa Sosyal Destek Grubu 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken, Kızıltepe Gönül Elçileri ekibi de evlerinde yaptıkları pasta ve börekleri paketleyerek yaşlılara ulaştırdı.
Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın eşi Dilek Çam da evde yaptığı pastaları paketleyerek ilçedeki yaşlılara gönderdi. Çektiği video ile 'Evde Kal Türkiye' çağrısına destek veren Dilek Çam, “Bizler evimizdeyiz. Evlerinden çıkamayan yaşlılarımızın yanındayız. Evinde kal Kızıltepe” dedi.
Kızıltepe’nin gönül elçileri evde börek yapıp yaşlılara götürüyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...