Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rezillik!

Rezillik!

GÜNDEM Haberleri

İBB, Beyoğlu Belediyesinin standından sonra bu sefer de gece yarısı Esenler Belediyesinin koronavirüs uyarılı afişlerini indirdi.

CHP’li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenler Belediyesinin yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında astırdığı afişlerini bir gece yarısı söktürdü. Duruma AK Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sert tepki gösterdi. Başkan Göksu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin görseller de sunarak yaptığı paylaşımda, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi hizmetlerini engellemeye çalıştığını belirtti. Başkan Göksu paylaşımında “Koronavirüsle mücadelede sınıfta kalan İBB, şimdi de İstanbul’a hizmet eden belediyeleri engellemeye başladı. Önceki gün Beyoğlu Belediyemizin ücretsiz maske dağıtımını durduran İBB, bu sefer de belediyemizin Covid-19’la ilgili onlarca afişini gece yarısı operasyonuyla söktü” ifadesine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...