Türkiye Sırbistan'a bir kez daha yardım eli uzattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türkiye Sırbistan'a bir kez daha yardım eli uzattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Covid-19 ile mücadelede kullanılacak olan tıbbi yardım malzemelerini ulaştıracak olan TSK’ya ait uçak Sırbistan'a indi.

Sağlık Bakanlığı'nca hazırlanan yardım malzemeleri bir kez daha Sırbıstan'a gönderildi. Öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine 5'li Balkan ülkelerinden Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Bosna-Hersek ve Kosova'ya yardım malzemeleri gönderilmişti. Son hazırlanan yardım paketleri, sabah saatlerinde Ankara Etimesgut'daki 11'inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan TSK'ya ait A-400M tipi askeri kargo uçağına yüklendi. Uçak, Sırbistan'a iniş yaptı.

Covid-19 salgınına karşı tıbbi yardımlarını taşıyan askeri kargo uçağı, tıbbı maske, tulum, eldiven, dezenfektan, yüz koruyucu siperlik ve solunum cihazı gibi önemli sağlık ekipmanları içeriyor.

Türkiye Sırbistan'a bir kez daha yardım eli uzattı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...