İstanbul’a DSÖ ofisi

İstanbul’a DSÖ ofisi

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’yi ziyaret eden Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Türkiye’nin pandemi sürecinde çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu söyledi.

Kluge, “Mevcut şartlarda sınırların açılmasında bir sakınca olmadığını Alman yetkililerine bildirdim” dedi. "İnsani ve Sağlık Acil Durumlarına Hazırlık DSÖ Ofisi'ni İstanbul'da hayata geçiriyoruz" diyen Kluge, ofisin Covid-19 kapsamındaki güncel ihtiyaçların karşılanması konusunda rehberlik edeceğini söyledi. Kluge, örgütün gelinen şartlarda istişareye açık olması ve daha proaktif bir yapıya dönmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

TÜRKİYE’NİN MÜCADELESİ KİTAP OLDU
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, editörlüğünü kendisinin ve Hans Kluge’nin yaptığı Türkiye’nin salgınla mücadelesini anlatan bir kitap yayınlandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...