Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca: 'Bugün en az 1000 kişi yakalanacak!'

Düzenleyen:
Bakan Koca: 'Bugün en az 1000 kişi yakalanacak!'

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca, son verilere göre, bugün en az bin kişinin koronavirüse yakalanmasının beklendiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadeleye dikkat çekerek, "Son verilere göre, bugün en az 1000 kişinin Covid-19'a yakalanması bekleniyor. Tedbirli olmayı öğrenelim" dedi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, koronavirüsle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla yayımladığı mesajında, "Son verilere göre, bugün en az 1000 kişinin Covid-19a yakalanması bekleniyor. Önceki günlerden tedbirli olmayı öğrenelim" dedi.

BAKAN KOCA'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Bakan Koca yaptığı bir diğer son dakika açıklamasında da, 'Günlük Koronavirüs Vaka Tablosundaki iyileşmeye katkıda bulunun: Maske ve mesafe kuralıyla yeni vaka sayısını düşürün' ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...