Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersin Tatar: Türkiye ile daha yakın çalışacağız

Düzenleyen:
Ersin Tatar: Türkiye ile daha yakın çalışacağız

GÜNDEM Haberleri

KKTC'de 11 Ekim'de yapılacak ve 11 adayın yarıştığı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için propaganda süreci sürüyor. Başbakan ve Ulusal Birlik Partisinin (UBP) adayı Ersin Tatar, seçim vizyonunu kamuoyu ile paylaştı.

"Yeni bir geleceğe yürüyoruz" sloganıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Tatar, seçildiği takdirde Türkiye ilişkilerinde daha güçlü bir yakınlaşma vurgusu yaptı.

Başbakan Tatar'ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

Rum tarafıyla görüşmeye açık olacağım. Seçimden hemen sonra Cumhurbaşkanlığında oluşturacağımız uzman danışma heyetiyle artık federasyon dışındaki alternatif çözüm önerilerini de masaya getireceğim.

Dış politikadan, eğitime, spordan sanata, tarımdan ticarete, sağlıktan sanayiye kadar hayatın ve ekonominin her alanında KKTC'nin yanında dimdik duran bir Türkiye Cumhuriyeti var. Türkiye ile ilişkilerimizin daha da güçlendiği yeni bir dönem gelecek.

Kapalı Maraş'ın dünyaya yeniden açılmasıyla ortaya çıkacak refah ve zenginlikten Kıbrıs Türk halkının, KKTC'nin de yararlanmasını sağlamak hedefimizdir. 

Bu topraklarda yaşayan istisnasız her kesimden, her görüşten ve her düşünceden insanımızı kucaklayan bir cumhurbaşkanı olacağım.

Mavi Vatan'a sahip çıkmak, Kıbrıs Türk halkının refahının, zenginliğinin, çocuklarımızın geleceğinin bir gereğidir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...