Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yetim çocuklara tablet hediye

Yetim çocuklara tablet hediye

GÜNDEM Haberleri

İHH İnsani Yardım Vakfı, eğitimin yeniden başlamasıyla birçok öğrencinin evinden derslerine devam ettiğini ama uzaktan eğitim için imkânı olmayan yetim çocukların ise derslere katılamadığını bildirdi.

Millî Eğitim Bakanlığı ve eğitimcilerin gayretiyle operatör firmalarının data hediyeleriyle katkı sağladığı eğitim seferberliğine İHH de katıldı. Vakıf "Eğitimde Dayanışma Vakti' adını verdiği yeni kampanya ile, Yetim Sponsorluk Sistemi'yle destek olduğu yetim çocuklara, uzaktan eğitimlerine devam edebilmeleri için tablet hediye edecek. Yetimlere hediye edilecek olan tabletlerin dâhili hafızası 32 GB, ekran boyutu 10" olacak ve içerisinde 4G teknolojisi bulunacak. İHH, Yetim Sponsorluk Sistemi ile Türkiye ve dünyada toplamda 99 bin 568 yetime yardım ediyor. Yetimlerin 14 bin 900'ü Türkiye'de bulunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...