Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vanlı 3 bin öğrenci için en mutlu gün!

Vanlı 3 bin öğrenci için en mutlu gün!

GÜNDEM Haberleri

Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından ADEMDER (Adem Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği), yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Son olarak İstanbul’dan gönderilen bir tır dolusu kitap, kaban, mont ve kırtasiye seti, Van’ın Bahçesaray ilçesindeki 33 köy ve mezrada yaklaşık 3 bin ortaöğretim öğrencisine dağıtıldı. Bahçesaray Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen dağıtım çalışmasına aynı zamanda yazarımız olan ADEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil de iştirak etti. Pandemi şartlarında okullarına gidemeyen öğrencilerin hediyeler karşındaki sevinçleri gözlerine yansıdı. “Âdem olanın hayr olur âdemlere kastı’’ sloganıyla yola devam ettiklerini vurgulayan Şimşirgil "Dernek imkânlarımız ve hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. İki günde 15 köyü dolaştım. Arkadaşlarımız tam 33 köye gitti. Minik yavruların gözlerindeki mutluluk karşısında duygulanmamak elde değil. Gözü bir türlü doymayan bu sebeple de ruhi bunalımlar yaşayan insanlar, keşke basit bir hediye ile yaşanan bu büyük mutluluğu anlayabilse..." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...