HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Ermeni zulmünü dünyaya anlatacağız'

Düzenleyen: /
'Ermeni zulmünü dünyaya anlatacağız'
Ebru Karatosun, TBMM, Ermenistan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Uluslararası örgütlerin Ermenistan’ın yaptığı saldırılar karşısında harekete geçmemesi üzerine, TBMM bu konuda önemli bir adım attı.

Ebru Karatosun ANKARA

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, önümüzdeki günlerde Azerbaycan ve Dağlık Karabağ’a giderek incelemeler yapmayı planlıyor. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte Azerbaycan’a giden Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu alt komisyonun yapacağı çalışma hakkında bilgi verdi. Çavuşoğlu “Ermenistan’ın sivilleri hedef alan saldırılarını karşı dünya sessiz. Uluslararası örgütler bu konuda çalışma yapmazken, biz bu hak ihlallerini kayıt altına almak için çalışma başlattık. Bölgeye gidecek olan alt komisyonumuz sivillere yönelik saldırıların yanı sıra 30 yıldır devam eden işgal sürecini belgeleyecek. Hazırlanacak rapor Avrupa Birliği ülkelerine gönderilecek” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...