Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ermeniler Rus çocuğu da katletti

Düzenleyen:
Ermeniler Rus çocuğu da katletti

GÜNDEM Haberleri

​Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sivil yerleşim birimlerine düzenlediği füze saldırılarında 13 ve 16 yaşındaki iki sivil hayatını kaybetti.

Azerbaycan - Ermenistan arasında yaşanan çatışmalar devam ediyor. Ateşkesi hiçe sayan Ermenistan ordusu Azerbaycan karşısında ağır kayıplar alırken sivil hedeflere saldırmaya devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın 17 Ekim'de Gence'ye düzenlediği füze saldırısında yıkılan evlerin enkazından yaralı olarak çıkarılan 13 yaşındaki Rus vatandaşı Artur Mayakov'un hayatını kaybettiğini açıkladı. 

“YAKIŞIKLI SEVGİ DOLUYDU”
Hacıyev, Mayakov'un, cephe hattından uzaktaki Gence'ye akrabalarını ziyarete geldiği sırada Ermeni ordusunun füze saldırısına maruz kaldığını belirtti. Hacıyev, "Yakışıklı ve hayat sevgisiyle dolu" Mayakov'un henüz 13 yaşındayken Ermenistan'ın saldırılarının kurbanı olduğunu vurguladı. Ermenistan ordusunun Terter’de sivillere yönelik diğer bir saldırısında ise roketin bir evin bahçesine düşmesi sonucunda Orhan İsmayılzade (16) adlı bir genç hayatını kaybetti.

Ermeniler Rus çocuğu da katletti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...