Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Karaismailoğlu'ndan İzmir depremiyle ilgili açıklama

Düzenleyen:
Bakan Karaismailoğlu'ndan İzmir depremiyle ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İzmir depremi ile ilgili "Ulaşım ve iletişim açısından bir sıkıntı yok. Tam bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İzmir depremiyle ilgili bölgede açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, "Ulaşım ve iletişim açısından bir sıkıntı yok. Tam bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz." dedi.

Karaismailoğlu, "Arkadaşlarımız hassas bir çalışma yapıyorlar, enkazı kaldırmak için çalışıyorlar. Baya yoğun bir çalışma var. " ifadelerini kullandı.

"17 binada sıkıntı var maalesef." diyen Karaismailoğlu, "Herhangi bir ihtiyacımız yok. İnşallah hepsine ulaşırız. Bir an önce ulaşmanın telaşı içindeyiz." dedi

TAM BİR KOORDİNASYON İÇERİSİNDEYİZ

Karaismailoğlu, "İletişim açısından bir sıkıntı yok, tam bir koordinasyon içindeyiz. İnşallah yaşayan vatandaşlara ulaşmak istiyoruz. Barış Sitesi denilen 4 bloklu sitenin olduğu yerdeyiz. Takip ediyoruz." diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu'ndan İzmir depremiyle ilgili açıklama

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...