Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğretmenler yine hedefinde!

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Öğretmenler yine hedefinde!

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy veren öğretmenleri hedef alarak "Hâlâ iktidarın peşinden giden öğretmen varsa kimse kusura bakmasın ben ona öğretmen demem. Öğretmen, iradesini pazarlamaz" demişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, benzer sözlerini tekrarladı. Kılıçdaroğlu "Öğretmenler bize ahlakı, sevgiyi, saygıyı öğretirler. Öğretmenler büyük bir camiadır. Ben çıkıp 24 Kasım Öğretmen Günü'nde 3600 ek gösterge verilmelidir, neden sözünüzü tutmuyorsunuz diye soruyor muyum? Soruyorum. Eğer bir öğretmen kendi camiasının aksine 'ben 3600 ek göstergeyi istemiyorum, ben gideceğim AK Parti'ye oy vereceğim' diyorsa o camianın adamı değildir o öğretmen. Bütün camianın, bütün öğretmenlerin istediği 3600 ek göstergeyi 'ben istemiyorum, ben gideceğim AK Parti'ye oy vereceğim' diyorsa o öğretmen o camianın insanı değildir" dedi.

Memur-Sen Kılıçdaroğlu'nun öğretmenlerle ilgili açıklamasını yargıya taşıyor

Öte yandan Memur-Sen, öğretmenlere hareket eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için harekete geçti. Genel Başkan Ali Yalçın "Kılıçdaroğlu’nun öğretmenlerin iradesine saygı duymayan ifadeleri vicdanları yaralamış, tüm öğretmenleri üzmüştür. Öğretmenleri ayrıştıran, kutuplaştırıcı hakareti yargıya taşıyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...