Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Menemen'de CHP’li 3 üye vicdanının sesini dinledi

Menemen'de CHP’li 3 üye vicdanının sesini dinledi

GÜNDEM Haberleri

AK Partili Hamza Dağ, Millet İttifakı’ndan üç belediye meclis üyesinin yolsuzluktan duydukları rahatsızlık sebebiyle adayları Aydın Pehlivan’a oy verdiğini söyledi.

EBRU KARATOSUN

Menemen Belediyesinde önceki gün yapılan kurada AK Parti’nin adayı Aydın Pehlivan başkan vekili olarak seçilirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kuraya kadar giden süreçte CHP’nin 3 Meclis üyesinin kendilerine neden oy verdiğini gazetemize anlattı. CHP’li belediye başkanının “rüşvet ve irtikap” suçundan tutuklanmasının ardından Menemen Belediyesinde başkan vekili seçiminin gerçekleştiğini ifade eden Dağ “Bu seçimde, ilk ve ikinci turda 3’de 2 çoğunluk, üçüncü turda ise salt çoğunluk aranıyor. Dördüncü turda ise oyların fazlasını alan aday seçimi kazanıyor. Menemen Belediye Meclisinde 12’si Cumhur İttifakı’nın 19’u Millet İttifakı’nın üzere 31 Belediye Meclis üyesi bulunuyor. Gizli oylama ile yapılan seçimin üçüncü ve dördüncü turu 15-15’lik eşitlikle tamamlanmıştır” dedi.

ERDOĞAN’DAN TEBRİK TELEFONU
Aydın Pehlivan’ın seçilmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede Menemen Belediyesinin AK Parti’ye geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aydın Pehlivan’ı tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamza Dağ ve teşkilata da Aydın Pehlivan’ı yalnız bırakmamaları konusunda talimat verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...