CHP'li Esenyurt ve Merkezefendi belediyelerinin liyakat tablosu!

Düzenleyen:
CHP'li Esenyurt ve Merkezefendi belediyelerinin liyakat tablosu!

GÜNDEM Haberleri

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un özel kalem müdürü Mustafa Karatay'ın belediyede tam dört müdürlük görevini birden yürüttüğü belirlendi

Karatay, özel kalem müdürlüğünün yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü, Basın ve Yayın Müdürü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak görev yapıyor.
Yine aynı belediyede Günnur Yıldırım da Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olmak üzere 2 farklı makamda görev yürütüyor.
Dört koltuğu birden işgal eden Mustafa Karatay, AK Partili Necmi Kadıoğlu'nun başkanlığı döneminde de İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuştu.

Bu arada benzer bir durumun Denizli'nin CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde yaşandığı ortaya çıktı. 
Özel Kalem Müdürü Ayşe Güven'in aynı zamanda Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevini yürüttüğü ortaya çıktı.
Belediyeden tepkiler üzerine Güven'in sadece bir müdürlük maaşı aldığı, diğer görevlerini "kamu yararı sağlamak amacıyla maaş almadan yürüttüğü" açıklaması geldi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...