HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'FETÖ’cüler Türkiye’nin gücünü hazmedemiyor'

'FETÖ’cüler Türkiye’nin  gücünü hazmedemiyor'
Uğur Terzioğlu, Haber

GÜNDEM Haberleri

Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD Council) Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, FETÖ’cülerin ABD’de yeniden Türkiye aleyhtarı bir takım girişimlerde bulunduklarını belirterek “FETÖ’cüler Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir aktör olmasını hazmedemedikleri için bu yollara başvuruyor.” dedi.

Terzioğlu, şöyle devam etti: Ülkemiz siyasi istikrarıyla her geçen gün daha da güçleniyor. Türkiye’yi bölgesinin ve dünyanın aktif bir oyuncusu yapmaya kararlı siyasi bir iktidarı var. Bu sayede ekonomimiz her geçen gün daha da büyüyor. Savunma sanayi ve teknoloji alanında büyük başarılar elde ettik. FETÖ’cüler bu durumdan rahatsızlar. Türkiye’nin gelişmesini istemedikleri için, Türkiye aleyhtarı yalan yanlış propagandalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Bu olayların önüne geçmek için ABD’de daha güçlü lobi kuruluşlarımızın olması gerekiyor. Biz konsey olarak Türkiye’nin tanıtımı konusunda elimizden geleni yapıyoruz. ABD Parlamentosu ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli temas hâlinde çalışıyoruz. Fakat daha fazla lobi gücüne ihtiyacımız var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...