Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Soylu, Bakan Akar ve Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Bakan Soylu, Bakan Akar ve Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı

GÜNDEM Haberleri  / İHA/AA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Irak’ın kuzeyindeki üs bölgesine yapılan saldırı sonucunda şehit olan asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı paylaşımda “Irak'ın kuzeyinde bulunan Başika Üs Bölgesi'ne, hain teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu Şehit düşen kahraman evladımıza Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim Şehidimizin makamını ali eylesin” ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak’ın Kuzeyindeki Başika bölgesinde şehit olan asker için başsağlığı mesajı yayımladı.
Bakan Akar, Irak’ın Kuzeyindeki Başika üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay için başsağlığı mesajı yayımladı. Akar mesajında, “Kahraman silah arkadaşımız, 14 Nisan 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine bu gece yapılan roketli saldırıda şehit olan kahraman askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu saldırıyı yapanlara gereken bedel misliyle ödetilecektir. Kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz ülkemizin güvenliğine dönük tehditleri önlemek için Irak içinde bulunmaktadır. Vatan savunmasını yüksek bir şuur ve fedakarlıkla yerine getiriyorlar. Şehitlerimize rahmet olsun. Yapılan hiçbir saldırıyı cevapsız ve bedelsiz bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...