HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Instagram, Selçuk Bayraktar'ın gönderisini kaldırdı!

Düzenleyen: /
Instagram, Selçuk Bayraktar'ın gönderisini kaldırdı!
Selçuk Bayraktar, Selçuk Bayraktar İnstagram, Haber

GÜNDEM Haberleri

Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, Selçuk Bayraktar'ın Filistin ile ilgili paylaştığı videoyu 'nefret söylemi' gerekçesi ile kaldırdı.

Sosyal paylaşım devi Twitter'ın Filistin ve Kudüs ile ilgili paylaşımlara erişimi kısıtlamasının ardından bir skandal da Instagram'dan geldi. Instagram, Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın Burak Duvarı'nda toplanan Yahudilerin Mescid-i Aksa'da çıkan yangını kutladığı videoya tepki paylaşımını 'nefret söylemi' gerekçesi ile kaldırdı.

Instagram, Selçuk Bayraktar'ın gönderisini kaldırdı!

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SERT TEPKİ
Twitter hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Instagram aşağıdaki paylaşımımı "nefret söylemi" diyerek kaldırmış. Çoçukları, sivilleri katletmek, mabedleri yakıp izlerken şarkılar eşliğinde dans etmek nefrettir, vahşettir, katliamdır.Sizin fikir özgürlüğü, insan hakları diyen ikiyüzlülüğünüz batsın!'' dedi.

Selçuk Bayraktar paylaşımında şunları demişti;

İsrail: Irkçı faşist terör devleti. Dünyanın başka neresinde, gündüz 16 çocuğu bombalarla katledip, gecesinde kutsal bir mabedin alevler içinde yanmasına dans edilir? Bu yaktığınız ateş ancak size döner Allah adildir, mutlak hüküm sahibidir.

Instagram, Selçuk Bayraktar'ın gönderisini kaldırdı!

ÖMER ÇELİK'TEN INSTAGRAM'IN SANSÜRÜNE TEPKİ
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, nstagram'ın "İsrail" sansürüne tepki göstererek, "Nefreti inanç haline getirenler, mabed yanarken kutlama yapıyorlar. Sosyal medya bu nefretle mücadele edenleri sansürlüyor." ifadelerini kullandı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sosyal medya bu nefretle mücadele edenleri sansürlüyor. Asıl bu sansürcülük nefret söylemidir. Nefret söylemiyle mücadelemiz sürecek.

Bugün insanlık Gazze'dir. Bugün insanlık Doğu Kudüs'tür. Bugün insanlık Aksa'dır." dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...