Başkan Altun'dan İşgalci İsrail'in AA ve TRT'ye saldırılarına kınama

Düzenleyen:
Başkan Altun'dan İşgalci İsrail'in AA ve TRT'ye saldırılarına kınama

GÜNDEM Haberleri

Filistin'de yaşananları kamuoyuna akatarmaya çalışan AA ve TRT'nin ofislerine hain saldırılarda bulunan İsgalci İsrail'e Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan kınama geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Fahrettin Altun, Anadolu Ajansından sonra TRT Arabinin de Gazze Ofisi'ne hava saldırısı düzenleyen İsrail'in, hiçbir değere saygı göstermediğini bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

DEVLET TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ
İsrail'in Filistinlilere yönelik uygulanan işgal politikasını ve terör eylemlerini dünyaya duyuran özgür basını hedef aldığına dikkati çeken Altun, şunları kaydetti:

"AA'dan sonra TRT Arabinin Gazze ofisine hava saldırısı düzenleyen İsrail, hiçbir değere saygı göstermediğini bir kez daha gösterdi. İsrail'in uyguladığı devlet terörünü lanetliyoruz. İşlemiş olduğu tüm suçların hesabını sormak için tüm gücümüzle çalışacağız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...