Gazze'den çağrı: Ekipman ve kurtarma ekibi gönderin

Düzenleyen:
Gazze'den çağrı: Ekipman ve kurtarma ekibi gönderin

GÜNDEM Haberleri

Günlerdir İsrail'in saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Teşkilatı, uluslararası topluma ve komşu ülkelere çağrıda bulundu. Teşkilat, acilen kurtarma ekibi ve ekipman gönderilmesini istedi.

İsrail, hedef gözetmeksizin Filistin topraklarına bomba yağdırıyor. Atılan bombalar, sivillerin evlerini de yıkıyor. Bölgede onlarca binanın tamamen yıkıldığını vurgulayan Gazze Operasyon ve Acil Durum Sivil Savunma Dairesi Genel Müdür Yardımcısı Semir el-Hatib, komşu ülkeler ile uluslararası topluma seslendi. Hatib, İsrail'in eş zamanlı ve art arda düzenlediği şiddetli saldırılar nedeniyle sivil savunma ekiplerinin çalışmalarının uzun sürdüğünü veçok büyük çaba gerektirdiğini ifade etti. Sivil savunma ekiplerinin, 14 yıldan bu yana İsrail ablukası nedeniyle sınırlı olanaklarla görevlerini yerine getirmeye çalıştığını aktaran Hatib, acilen Gazze'ye kurtarma ekibi ve ekipman gönderilmesi talep etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...