Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul için tarih verdi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul için tarih verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesinin temelinin Haziran ayı sonunda atılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Kulesi Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan, konuşmasında Kanal İstanbul projesi için tarih verdi.

KANAL İSTANBUL'UN TEMELİ HAZİRAN AYININ SONUNDA ATILIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yıl önce Ayasofya'yı açtıklarını, dün ise Taksim Camii'nin açılışını yaptıklarını belirterek İstanbul'a önemli değerler kattıklarını ifade etti. Bugün Çamlıca Kulesi'nin açılışı ile birlikte sırada Kanal İstanbul olduğunu ifade eden Erdoğan, "Şimdi inşallah Haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz. Rahatsız olanlar var, olacaklar. Varsın olsunlar" dedi.

ÜZERİNDEN 6 KÖPRÜ GEÇECEK

Erdoğan, "Her yönüyle Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırdığımızda coğrafi güzelliği bir kat daha artacaktır. Kanal İstanbul'un üzerinden 6 köprü geçecek. Kanal İstanbul'un sağında solunda iki şehir inşa edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Kanal İstanbul'un tüm dünyaya hizmet vereceğini belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...