HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

SGK'ya kayıtlı tüm çalışanlar aşılanacak

Düzenleyen: /
SGK'ya kayıtlı tüm çalışanlar aşılanacak
Sgk, Haberler, Son Dakika, Aşı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberini Sağlık Bakanı Koca verdi. SGK'ya kayıtlı tüm çalışanlar yarından itibaren aşı randevusu alabilecek, işte detaylar...

Aşı programına bir grup daha dahil oldu. Koronavirüs aşısında yeni dönemin başladı, son dakika haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurdu. Koca, SGK kayıtlı tüm çalışanlara yarın Covid - 19 aşı randevusunu açılabileceğini bildirdi.


İşte Bakan Koca'nın o paylaşımı
"İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!" 

 "Hedeflediğimizden 92 bin 494 doz daha fazla aşı yaptık"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün 842 bin 494 doz Kovid-19 aşısı yapıldığı bilgisini vererek, hedeflenenden 92 bin 494 doz daha fazla aşı yapıldığını duyurdu. Koca, yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "14 Haziran Pazartesi toplam aşı dozu raporu: 842 bin 494. Hedeflediğimizden 92 bin 494 doz daha fazla aşı yaptık." ifadesini kullandı. Bakan Koca, sabah saatlerinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 750 bin kişinin Kovid-19 aşısı yaptırmak için randevu aldığını açıklamıştı.





 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...