HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan: Miçotakis'e bir sorun olursa 'beni özel hattan ara' dedim

Düzenleyen: /
Erdoğan: Miçotakis'e bir sorun olursa 'beni özel hattan ara' dedim
Erdoğan, Biden, Yunanistan, Haberler, Son Dakika, Miçotakis, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ile yapmış olduğu görüşmenin detaylarını açıkladı. Erdoğan konuşmasında, 'Bundan sonra siz beni özel hattan rahatlıkla arayın, ben de sizi özel hattan arayayım.' ifadelerini kullandı. İşte o merak edilen görüşmenin detayları...

Belçika'daki NATO Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının hemen ardından kameraların karşısına geçti. Erdoğan, burada yapmış olduğu açıklamalarda Yunanistan ile yeni dönemde atılacak ilişkilere de değindi.


"BENİ ÖZEL HATTAN ARAYIN"
Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Gerek Ege'de olsun gerek diğer bölgelerde olsun, üçüncü ülke ve kişileri işe karıştırmayalım. Bundan sonra siz beni özel hattan rahatlıkla arayın, ben de sizi özel hattan arayayım. Bir de sıkıntılı konular nelerse, bunları masaya koyalım. Görevlendirdiğimiz arkadaşlar bunlar üzerine çalışsınlar. Nihayi kararı verelim ve adımlarımızı atalım."



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...