Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İHA muhabirine saldırmışlardı... Pişkinlikleri pes dedirtti

Düzenleyen:
İHA muhabirine saldırmışlardı... Pişkinlikleri pes dedirtti

GÜNDEM Haberleri

Görev başındaki İHA muhabirine saldıranların pişkinliklerinin yüzlerine yansıdığı anlar kameralar tarafından görüntülendi. Saldırganlardan birinin adliye çıkışında muhabirin, “Utanmıyor musunuz?” sorusuna gülerek karşılık vermesi tepki topladı.

Kocaeli Dilovası’nda bulunan ve İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait olan çiftlikteki kaçak yapıların yıkımını görüntüleyen İHA Muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan çirkin saldırının ardından adliye çıkışında görüntülenen zanlılar pişkin halleriyle pes dedirtti. Uslu’yu öldüresiye döven zanlılardan biri gülerek arabaya binerken diğer iki şahıs ise kaçarak görüntü vermemeye çalıştı. 

"SENİ DE PARÇALARIM DRONE DA"

Kaçak yapıların yıkımı sırasında olayı görüntüleyen İHA Muhabiri Mustafa Uslu, Lütfü Türkkan’ın 4 çalışanı tarafından saldırıya uğradı. Mesleğini yapmaya çalışırken darp edilen Uslu’nun yüzü kanlar içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan Uslu yaşadığı dehşeti “Boksörüm ama elimi dahi kaldırmadım. Bana, 'Seni de parçalarım, drone da parçalarım' gibi şeyler söylediler. Zaten vurmaya başladılar. Yere yattım ve tekmelemeye devam ettiler" diyerek anlattı. 

YÜZÜ BİLE KIZARMADI!

Adliyeyeye sevk edilen 4 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliye çıkışındaki görüntüler ise çirkin saldırıyı gerçekleştirenlerin ruh halini ortaya koydu. Saldırganlardan biri muhabirin “Utanmadınız mı 3 kişi bir gazeteciyi dövdünüz?” sorusuna karşılık pişkince gülerek kendisini bekleyen arabaya bindi. Diğer şüpheliler ise kaçarak uzaklaştı. 

Çirkin saldırıya çok sayıda siyasiden tepki gelirken, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sessiz kaldı. Sosyal medyada da kullanıcılar saldırıyı kınadı. Ancak İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Günay Kodaz'ın da aralarında olduğu bazı kullanıcıların yorumlar pes dedirtti. 

Kodaz Twitter’da yazdığı yorumunda, "O esnada diğer muhabir ne arıyormuş orada ki hemen arkadaşına anında çekim yapıyor? Bunlar kendileri, kendi muhabirlerini darp etmiş olabilirler mi? Drone ile ne geziyormuş İHA muhabiri orada? Her habere drone ile mi gidiyorsunuz? Tahrikçi ve taraflısınız" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...