6 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
6 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

MSB'den yapılan paylaşımla, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG'li teröristin kara ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Terörle mücadele, yurt içinde ve dışında kararlılıkla yürütülüyor. Terör örgütlerini adeta kapana kıstıran silahlı kuvvetlerimiz, ülke ve ülke sınırlarını terörden temizlemek için canla başla mücadele ediyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter adresinde,  6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

"Mehmetçik'in nefesi teröristlerin ensesinde"

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Mehmetçik'in nefesinin teröristlerin ensesinde olduğu belirtildi.

Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığı yapan 6 PKK/YPG'li teröristin, eylemi gerçekleştiremeden kara ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildiği bildirilen paylaşımda, "Terörle ve teröristle mücadelemiz sürecek." ifadesi kullanıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...