Topçu ve Füze Okulu Komutanlığına sabotaj girişimi! Zanlı PKK'lı çıktı

Düzenleyen:
Topçu ve Füze Okulu Komutanlığına sabotaj girişimi! Zanlı PKK'lı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı bir kişi tarafından kundaklanmak istendi. Şahıs, vatandaşlar tarafından etkisiz hâle getirildi.

Türkiye'nin birçok yerinde peş peşe orman yangınları yaşanırken bir haber de Ankara'dan geldi. Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu güney sınırındaki tel örgülerin yakınına bir kişi yaklaştı. Ardından buradaki otları tutuşturdu. Alevler kısa süre içinde kışlaya sıçradı. Kaçmaya çalışan zanlı, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Kışladaki itfaiye aracının ve Polatlı Belediyesinin müdahale ettiği yangın, büyümeden söndürüldü. Olayda kışla içindeki 6 ağaç zarar gördü.

 

SOSYAL MEDYADA TERÖR PROPAGANDASI YAPMIŞ

Öte yandan, 28 yaşındaki şüpheli K.Ü.Y'nün sosyal medyadan devlet büyüklerine hakaretler ettiği, onlar adına sahte hesaplar açtığı tespit edildi. Ayrıca terör örgütü PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına küfürler ettiği belirlendi. Daha önce de Polatlı'da benzer şekilde yangın çıkarmaya çalıştığı ve yakalandığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...