HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Koca açıkladı: 3 bölgede yangınlardan 570 kişi etkilendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Koca açıkladı: 3 bölgede yangınlardan 570 kişi etkilendi
Fahrettin Koca, Yangın, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bakan Koca Marmaris, Bodrum ve Manavgat'taki yangınlardan 570 kişinin etkilendiğini, Manavgat'taki can kaybının ise 5'e yükseldiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Manavgat'taki yangında can kaybının 5'e yükseldiğini, yangından etkilenen 410 kişiden 400'ünün taburcu edildiğini bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından Manavgat, Marmaris ve Bodrum'daki orman yangınlarından etkilenen kişilerin sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri paylaştı:

"Manavgat'taki orman yangınında, olay yerindeki can kayıplarımız, iki orman işçimizin vefatıyla maalesef 5'e yükseldi. Ormanlar gibi, arka arkaya yürekler de yandı. Yangından şu ana kadar 410 kişi etkilendi. Tedavisini tamamladığımız 400 kişi taburcu oldu. Yatan hasta sayımız 10.

Marmaris ve Bodrum'daki orman yangınlarından 160 kişi etkilendi. 159 hastamızın tedavilerini tamamladık, taburcu oldular. Bir hastamız yanık tedavisi için İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Bilindiği gibi ilk gün Marmaris'te bir can kaybımız olmuştu."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...