Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika... Manavgat'taki orman yangınını çocuk çıkarmış

Düzenleyen:
Son dakika... Manavgat'taki orman yangınını çocuk çıkarmış

GÜNDEM Haberleri

Bir haftadır gece gündüz demeden orman yangıları ile mücadelemiz devam ederken şoke eden bir son dakika haberi geldi. Yangında en çok kayıp veren Manavgat'tı buradaki orman yangınını çıkaranın 12 yaşında bir çocuk olduğu belirlendi.

Türkiye peş peşe gelen orman yangınları ile kahroluyor, ciğerlermiz cayır cayır yanmaya devam ediyor. En büyük kaybı yaşadığımız yerleden biri Antalya'nın Manavgat ilçesiydi çok sayıda ölü ve sayısız zarar vardı. Az önce flaş bir gelişme yaşandı ve Manavgat'taki yangını çıkaranın 12 yaşındaki bir çocuk olduğu tespit edildi, işte detaylar...

AZMETTİRİCİSİ 16 YAŞINDA!
Manavgat
merkez Kavaklı Mahallesi'nde Çarşamba günü çıkan yangını 12 yaşındaki M.A.T. isimli çocuğun çıkardığı ve tedbir amaçlı yetiştirme yurduna gönderildiği bildirildi. Suçunu itiraf eden M.A.T.'nin ifadesi doğrultusunda kendisini azmettirdiğini söylediği 16 yaşındaki C.Y. dün çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...