Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sene başından bu yana 1976 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Sene başından bu yana 1976 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2016’dan bu yana 18 bin 502 terörist, 1 Ocak 2021’den bu yana ise 1976 terörist etkisiz hale getirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gaziler Günü etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, Irak'ın kuzeyinde Avaşin Bölgesinde patlama sonucu ağır yaralanan 1 askerin şehit olduğunu duyurdu.

"Bugün Avaşin'de alçak bir saldırı sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Ümit Solaklı ile birlikte tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyor, kıymetli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyor, tedavisi devam eden kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Komandolarımız her taşın altına bakıyor, her mağaraya giriyor. Bu hainleri etkisiz hale getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyorlar."

1 OCAK 2021'DEN İTİBAREN 1976 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Akar, terörle mücadeleye ilişkin de son rakamları açıkladı: "24 Temmuz 2015'ten itibaren bugüne kadar 18 bin 502, 1 Ocak 2021'den itibaren ise 1976 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şehit ve gazilerimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bundan sonra da kesinlikle bırakılmayacak, mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir."




 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...