Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP’li ilçe başkanından Cumhurbaşkanına hadsiz sözler

Düzenleyen:
CHP’li ilçe başkanından Cumhurbaşkanına hadsiz sözler

GÜNDEM Haberleri

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, partisinin programında yaptığı konuşmada hem AK Partililere hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çirkin sözler sarfetti. Emir haddini aşan konuşmasında, 'Bu ceberut adamı göndereceğiz, bir daha gelmesinler diye kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız.' ifadelerini kullandı.

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, CHP Etimesgut İlçe Örgütü 3. Olağanüstü Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilmesinin ardından nefret kusarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partilileri hedef aldı.

Skandal konuşmasında hem Cumhurbaşkanını hem de AK Partilileri tehdit eden Emir, 'Bu ceberut adamı göndereceğiz, bir daha gelmesinler diye kökünü kazıyacağız. Korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız.' ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'A "CEBERUT" YAKIŞTIRMASI

Kendisini dinleyenlere "Atatürk'ün gelmesini beklemeyin. Gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız" diye seslenen CHP'li Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da "ceberut" yakıştırmasında bulunarak "Bu ceberut adamı ülkenin başından atacağız. Bir daha onun gibi gelmesin diye bunların kökünü kazıyacağız" dedi.

"YILDIRACAĞIZ SUSTURACAĞIZ"

"Kimler korkacaksa korksun. Bizim sloganımız; korkmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız" diyen Emir, AK Parti'lileri hedef alarak "Korkutacağız, yıldıracağız ve susturacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan CHP'li Cemal Emir'in hadsiz sözleri, salondaki CHP'liler tarafından alkışlandı.

CHP’li ilçe başkanından Cumhurbaşkanına hadsiz sözler

CEMAL EMİR KİMDİR?

Cemal Emir 1963 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde Kılavuz köyünde doğdu. 

1969 yılında Ankara’ya taşınan Cemal EMİR, ilk, orta ve lise eğitim ve öğrenimini Ankara’da Dikmen semtinde, üniversiteyi ise Diyarbakır’ da Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Sıkıyönetim altında, on arkadaşı ile birlikle Hukuk Fakültesi Öğrenci Derneği’nin kuruluşuna katıldı.

1989 yılında Ankara Barosu’nda stajına başlamış. 

DHKP-C'lilerin avukatlıklarıyla bilinen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin kuruluşuna yapan isimdir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...