Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Göbeklitepe paylaşımı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Göbeklitepe paylaşımı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Göbeklitepe’deki dikilitaşın bir örneğinin New York’taki BM binasında sergilenmeye başlamasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Şanlıurfa’da bulunan Göbeklitepe’deki dikilitaşların bir sureti New York’taki Birleşmiş Milletler binasının bahçesinde sergilenmesiyle başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dikilitaşla ilgili paylaşım yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımında, dünyanın bilinen en eski kült yapısı olan ve  “tarihin sıfır noktası” olarak adlandırılan Göbeklitepe’deki dikilitaşların bir replikasının New York’taki Birleşmiş Milletler binasının bahçesinde sergilenmeye başladığını açıkladı. 

CUMHURBAŞKANI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı o paylaşım: "Şanlıurfa’da yer alan ve ‘tarihin sıfır noktası’ olarak adlandırılan Göbeklitepe’deki dikilitaşların bir sureti, New York’taki Birleşmiş Milletler binasının bahçesinde sergilenmeye başladı. Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...