FETÖ'nün izdivaç sorumlularına operasyon

Düzenleyen:
FETÖ'nün izdivaç sorumlularına operasyon

GÜNDEM Haberleri

FETÖ yapılanması içerisinde, "evlendirme-izdivaç mesulü" olduğu öğrenilen kişilere emniyet ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik düzenlene operasyonlar, başarılı bir şekilde sürdürülmeye devam ediyor. Bu kapsamda; FETÖ'nün "evlendirme-izdivaç mesulü" olan mensuplarına yönelik Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 9 kişi gözlatına alındı.  Gözaltında alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

"BYLOCK" KULLANICI KAYITLARI BULUNUYOR
Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülen çalışmalarda, örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcı kaydı bulunan, mahrem yapılanma içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen ayrıca örgüt içerisinde 'evlendirme-izdivaç mesulü' olan ve örgütsel faaliyetlere katıldığı anlaşılan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

6 KİŞİ ADLİ KONTROL KAPSAMINDA SERBEST BIRAKILDI
Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda, 9 şüpheli gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 6'sı 'adli kontrol' kapsamında serbest bırakıldı. Firari 2 şüphelinin ise arandığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...