Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MTA yerleşkesinde patlama: Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Düzenleyen:
MTA yerleşkesinde patlama: Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi... Ankara'da Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde, patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale gerçekleştirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan MTA, patlamanın ısı santralinde meydana geldiğini ve yaralı ya da can kaybının olmadığını duyurdu.

Ankara, art arda 3 kez yaşanan patlama ile dehşeti yaşadı. Söz konusu patlamanın  Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Yerleşkesi'nde gerçekleştiği öğrenildi. Yerleşkede patlama sonrasında yangının çıkması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri yönlendirilirken, yaralı ya da can kaybının olmaması rahat bir nefes aldırdı. Gelişmelere ilişkin duyuru yapan MTA yetkilileri, yangının kontrol altına alındığı bilgisini verdi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI
Eskişehir yolundaki yerleşkede sabah saatlerinde yaşanan patlama sonrası yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Bölgede önlem alan güvenlik güçleri, yolu trafiğe kapattı. İtfaiye yetkilileri, aldıkları ilk bilgiye göre patlamanın doğal gaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
MTA: "Kurum girişindeki doğalgaz vanamızda patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır müdahale devam etmekte olup kontrol altına alınmıştır."

ANKARA VALİLİĞİ PATLAMANIN NEDENİNİ AÇIKLADI
Ankara Valiliği:"MTA Genel Müdürlüğü Yerleşkesindeki doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...