Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zabıtalarda yaka kamerası uygulamasına geçildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zabıtalarda yaka kamerası uygulamasına geçildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Güngören Belediyesi yaka kamerası uygulamasına geçti. Devriye gezen zabıta ekipleri denetimleri gerçekleştirirken yaka kameraları aracılığıyla görüntü ve ses kaydı alabilecek. Bu uygulama ile iletişim sürecin daha şeffaf işlemesi bekleniliyor.

İstanbul Güngören Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak amacıyla zabıta ekiplerine yaka kamerası uygulamasına geçti. Zabıta ekiplerine takılan yaka kamerası ile görüntü ve sesler kayıt altına alınabilecek.  İlçede devriye yapan başta pazaryeri olmak üzere denetlemelerde bulunan zabıta ekipleri kullandıkları kameralar ile iletişimin daha sağlıklı kurulmasını sağlayacak.

Zabıtalarda yaka kamerası uygulamasına geçildi

KAYIT ALTINA ALINDIĞI UYARISI OLACAK

Zabıtalar yakalarında ses ve görüntü kaydı yapan kameralar sayesinde görevlerini şeffaflık ilkesine uygun şekilde icra etmeye devam edecekler. Uygulama esnasında zabıta ekiplerinin yakasında görüntü ve ses kaydı yapıldığına dair uyarı notları vatandaşlar tarafından görülebilecek şekilde takılı bulunacak.

Zabıtalarda yaka kamerası uygulamasına geçildi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...