Erdoğan'dan, şehit Tortumlu'nun ailesine başsağlığı telefonu

Düzenleyen:
Erdoğan'dan, şehit Tortumlu'nun ailesine başsağlığı telefonu

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun acılı ailesine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başsağlığı telefonu geldi. Erdoğan, şehidin babasıyla görüşerek üzüntülerini iletti.

Tunceli kırsalı Mercan Dağları mevkiinde İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen Eren-7 Operasyonu'nda çıkan çatışmada yaralanmasının ardından tedavi altına alınan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin babasını arayarak taziyelerini iletti.

BİLAL ERDOĞAN'DAN TAZİYE ZİYARETİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, çeşitli ziyarette bulunmak için geldiği Erzurum'da, Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun taziye çadırını ziyaret etti.

Ziyarette baba Süleyman Tortumlu'ya taziyelerini ileten Erdoğan, şehit babası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla görüştürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, şehit babası Tortumlu'ya başsağlığı diledi.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, taziyede Kur'an-ı Kerim okudu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...