CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto

Düzenleyen:
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir'de protesto

GÜNDEM Haberleri

İzmir Karabağlar’da Mobilya Akademi’nin açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların kentsel dönüşüm eylemi ile karşılaştı. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mağduriyetlerini paylaşan vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’ndan sorunların çözümü için söz aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Karabağlar ilçesinde temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, tören alanı girişinde, ellerinde dövizlerle Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümün bitirilmemesini protesto eden grupla karşılaştı. Bunun üzerine araçtan inen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla görüştü.

Mahalle sakinlerinden Eray Uslu, Kılıçdaroğlu'na, kentsel dönüşüm çalışmaları bitirilmediği için yıllardır yeni evlerine geçemediklerini söyledi. CHP lideri ise Uslu'nun tepkisine "Devlete söyleyin, Büyükşehir Belediyesi ile anlaşsın, beraber yapsınlar. Hükûmetle konuşun, tapuları gerekirse devredeceğiz, gelsinler size yapsınlar. Gidin müteahhit bulun, gelsin ihaleye girsin" ifadeleriyle cevap verdi. 

Uslu da bunun üzerine "Yani vatandaş kendi işini kendi çözsün. Bu söylenecek kelime mi?" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...