Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Külliye'de görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Külliye'de görüştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kabine Toplantısı öncesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi saat 14.15'te başladı. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Kritik zirve basına kapalı gerçekleşirken bir açıklama yapılmadı.

Kabine Toplantısı öncesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik bir zirve gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 'Cumhur İttifakı Zirvesi' saatler 14.15'i gösterdiğinde başladı. İkilinin görüşmesi ise 1 saat sürdü.

GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacağı kritik görüşmeye çevrilmişti. Erdoğan ve Bahçeli'nin Suriye'de terör unsurlarına yönelik yapılması muhtemel operasyonu ve 10 büyükelçi ile ilgili atılacak adımları konuştuğu belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Külliye'de görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Külliye'de görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin konuşması 1 saat sürdü.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...