Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de terör operasyonu

Düzenleyen:
Mardin'de terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Terörle mücadele devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Mardin kırsalında biri gri listede 2 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Metina’da tespit edilen 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI

Mardin kırsalında 3 gün boyunca süren operasyonun başarıyla tamamlandığını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter üzerinden açıklama yaptı.

"KAHRAMAN POLİSLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

Bakan Soylu’nun yaptığı açıklamada biri gri kategoride aranan 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtti. Bakan Soylu yaptığı açıklama, "Mardin Artuklu kırsalında Polis Özel Harekat Timlerimiz, 3 gün boyunca sürdürdükleri operasyonu başarıyla tamamladı. Biri Gri Kategoride 2 terörist, ölü olarak ele geçirildi. Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Rabbim, bu ülkenin bu Milletin evlatlarını muhafaza eylesin..." ifadelerini kullandı.

Mardin'de terör operasyonuBakan Soylu'nun Twitter paylaşımı


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...