Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Özhaseki: Cumhurbaşkanı, asgari ücreti yakında açıklayacak

Düzenleyen:
Mehmet Özhaseki: Cumhurbaşkanı, asgari ücreti yakında açıklayacak

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın süresi gelmeden asgari ücretin ne olacağını açıklayacağını duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesini ziyaret etti. Burada konuşan Özhaseki, asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. Mehmet Özhaseki "Cumhurbaşkanı'mızın net bir beyanatı var; O da hiçbir çalışanı, sabit ücretliyi, dar gelirliyi enflasyon karşısında zor durumda bırakmayacak. Haliyle Cumhurbaşkanı'mızın talimatları doğrultusunda birçok çalışma yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de asgari ücret ile ilgili. Zannedersem çok kısa bir süre içerisinde bunu tamamlayacaklar. Daha süresi gelmeden Cumhurbaşkanımız asgari ücretin ne olacağını ilan edecek. Bu konuda bizlerde bekliyoruz. Ama en azından herkesin tatmin olacağı, 'İyi oldu, elhamdülillah' diyeceği bir ücret belirlenecek" dedi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...