İçişleri Bakanlığı açıkladı: 2 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu

Düzenleyen:
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 2 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütüne mensup 2 teröristin daha ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Terör örgütü PKK'da gün gün çözünme sürüyor. İçişleri Bakanlığı'nın sahada yürüttüğü başarılı operasyonlar, ikna çalışmalarıyla da ivme kazanmaya devam ediyor. Bakanlıktan yapılan son bilgilendirmede, 2  örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

BU YIL TESLİM OLAN TERÖRİST SAYISI 182'YE YÜKSELDİ
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2015 ve 2017 yıllarında terör örgütüne katıldıkları, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 182'ye yükseldi” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...