Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır

Düzenleyen:
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız hiç kuşkusuz Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıdır" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları;

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATAR ZİYARETİ

"Tabii son aylardaki trafiği iyi takip edersek Sayın Cumhurbaşkanımız, çok geniş bir çerçevede bir dış politika etkinliği gerçekleştiriyor. Körfez ile yeni sayfaların açılması ve başka ülkelerle de bu sayfaların açılacak olması dış politikada derinleşmenin, ve bazı sorunların yeni aşamalarda çözüme kavuşmasıdır. 

Pandemi döneminde bir daha ortaya çıktı ki alt yapımızı kimsenin itemeyeceğini bir kere daha gösterdi. Son derece önemli projeler düğüm noktasıdır. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımızın Katar ziyaretiyle birlikte yoğun dış politika görüşmeleri devam edecek. 

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle mücadele son derece güçlü bir şekilde devam ediyor. Eren operasyonlarının Sonbahar-Kış aşamalarında 270 PKK barınma alanına yönelik sürüyor. Sınırlarımızın yakınında kurulmak istenen terör yapılanmalarına karşı mücadelemizi sürdürüyoruz.

MİT, Katar İstihbaharat Teşkilatı ile birlikte geçen gün Türk vatandaşlarımızı kurtardı. Bu insanı kurtarma çalışmaları son derece yoğun emek gerektiren ve her zaman da sonuç alınmayan unsurlar. Türkiye'nin güvenilir bir devlet olma algısı, MİT'in yaptığı operasyonlar kapsamında da kabul ediliyor. Bazı devletler zamanında da vatandaşlarının kurtarılmasını bizden istediler. 

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADAYI CUMHURBAŞKANIMIZDIR"

Cumhurbaşkanımızın tekrar aday olup olmayacağı konusu bizim için tartışma konusu değil. Cumhur İttifakı'nın adayı tabi ki Cumhurbaşkanımızdır. AK Parti'den bir açıklama yapılmadığı da doğru değildir. Tüm teşkilatlarımızda bütün AK Parti kurmayları bunu zaten güçlü bir şekilde açıklıyor. Cumhur İttifakı'nın tabanının düşüncesi budur. Hiçbir tereddüt, hiçbir gri alan yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımız kuşkusuz Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıdır. 

"BU FİTNE GAZETECİLİĞİDİR"

Bağımsız medya diyoruz, bağımsız gazetecilik diyoruz ama bazı yayın organlarının sistematik olarak Türkiye'deki onlara göre bazı fay hatlarını kurcalamak istediklerini görüyoruz. Burada Çerkes kardeşlerimizin asimilasyona uğradığını biz kabul etmiyoruz. Bu fitne gazeteciliğidir. Çerkesleri sanki bir azınlıkmış gibi sergilemek provokatif bir tutum. 

"HAKKANİYETLİ BİR SONUÇ OLMASINI İSTİYORUZ"

Bakanlığın bir yetki alanı var, asgari ücret tespit komisyonu var. Hakkaniyetli bir asgari ücret tutarının ortaya çıkması için bu konuyu değerlendirdik. Belli görüşler olgunlaşıyor. Biz şu rakam olmalı demem benim doğru değil, orada bir komisyon var. Ama hakkaniyetli ve çözüm üretici bir sonuç olmasını istiyoruz. Bize iletilen mesajları değerlendiriyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...