HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

3'ü turuncu, 2'si gri kategoride 9 terörist öldürüldü: PKK’ya eren-6 darbesi

Düzenleyen: /
3'ü turuncu, 2'si gri kategoride 9 terörist öldürüldü: PKK’ya eren-6 darbesi
Eren Operasyonları, Terör, Pkk, Haber

GÜNDEM Haberleri

İçişleir Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Eren Kış-6 operasyonları kapsamında 3'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 9 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Yurt içinde yapılan "Eren Operasyonları"yla teröre ve teröristlere, darbe vurulmaya devam ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen Eren-6 operasyonunda, 3'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

"ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI"
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları kapsamında, Tunceli-Ovacık ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince bir mağarada sıkıştırılan teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylelikle 1’i teslim olmak üzere etkisiz hale getirilen terörist sayısı 9’a yükseldi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden 3’ünün turuncu 2’sinin ise gri kategoride olduğu belirlendi. Operasyon esnasında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Kahraman Jandarma personelimiz Celil Mutlu’nun katilleri etkisiz hale getirilerek, şehidimizin kanı yerde bırakılmadı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...