Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji 3 bölgeyi uyardı: Fırtına geliyor

Düzenleyen:
Meteoroloji 3 bölgeyi uyardı: Fırtına geliyor

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre; yarın Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde fırtına görülecek.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sertleşen hava koşulları yurdun farklı kesimlerinde etkili olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sitesinden açıklanan verilere göre; Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri için yarın fırtına meydana gelecek.

FIRTINA KUVVETLİ GELECEK
Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına, Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu'nun doğusunun yüksek kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

METEOROLOJİ'DEN HALKA UYARI
Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın çarşamba sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, ağaç ve direk devrilmelerine, çatı uçmasına, soba ve baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı tedbirli olunması istendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...