HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hayalet şehir drone ile görüntülendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hayalet şehir drone ile görüntülendi
TOKİ, Kocaeli, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çarpık kentleşmenin en üst seviyede olduğu Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesinde rekor katılım sağlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında evlerin birçoğu yıkıldı. Hayalet şehre dönen mahalle drone ile havadan görüntülendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalesi 14 Eylül'de yapılan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni konutların bir an önce yapılması için en kısa sürede TOKİ'ye yer teslimi yapılması planlanıyor. Bu amaçla büyükşehir tarafından Cedit projesi için görevlendirilen personel, projenin bir an önce başlaması için yoğun mesai harcıyor.

Hayalet şehir drone ile görüntülendi

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ULAŞILAN EN BÜYÜK ORAN  

Taraflar arasında uzlaşma oranında Türkiye rekoru elde edilmiş durumda. Vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğu uzlaşmalarda sona yaklaşılırken, kısa süre önce başlayan yıkım işlemlerinin de sorunsuz şekilde tamamlanması öngörülüyor. Şu an itibariyle yüzde 98 oranındaki anlaşma oranı Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projelerinde ulaşılan en büyük oran olarak gösteriliyor.

Hayalet şehir drone ile görüntülendi

HAYALET ŞEHİR DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Bakanlar Kurulunun kararı ile 2015 yılında riski alan ilan edilen mahallede 494 yapı bulunuyordu. Proje kapsamında 494 yapının yerine bin 105 daire ve ticari alan yapılacak. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak yapılacak ve yatay mimariye dikkat edilecek. Yıkım çalışmalarıyla hayalet şehre dönen mahalle drone ile de görüntülendi. 

Hayalet şehir drone ile görüntülendi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...