HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul Havalimanı'nda 15 milyon TL'lik kaçak ilaç operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul Havalimanı'nda 15 milyon TL'lik kaçak ilaç operasyonu
İstanbul Havalimanı, Kaçak, İalç, Operasyon, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Havalimanı'nda ilaç kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.Operasyonda yurt dışına götürülmek istenen ve yaşa olduğu öğrenilen piyasa değeri yaklaşık 15 milyon TL'lik 7 bin kutu ilaç ele geçirildi.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, havalimanı'nda şüpheli 2 yolcuyu takibe aldı. Yapılan takipte yurt dışına gideceği öğrenilen İbrahim K. ve Rus uyruklu Arslanali K., gözaltına alındı. Valizleri aranan 2 şüphelinin çantalarında aralarında kanser ilaçlarının da bulunduğu yaklaşık 15 milyon TL değerinde 7 bin kutu kaçak ilaç ele geçirildi.

İstanbul Havalimanı'nda 15 milyon TL'lik kaçak ilaç operasyonuİstanbul Havalimanı'nda düzenlenen kaçak ilaç operasyonunda piyasa değeri yaklaşık 15 milyon lira olan ve yurt dışına götürülmek istenen kanser ilaçları ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINANLARDAN BİRİ EL-KAİDE'YE ÜYEYMİŞ

Gözaltına alınan  şüphelilerin, ilaçları Rusya ve Libya'a götürmek istediği öğrenildi. Gözaltına alınan 2 kişiden biri olan İbrahim K. 2015 yılında El-Kaide Terör örgütüne üye olmaktan sabıka kaydı olduğu belirtildi. Gözaltındaki diğer şahıs Rus uyruklu Arslanali K. ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdare Merkezi'ne götürüldü.

İstanbul Havalimanı'nda 15 milyon TL'lik kaçak ilaç operasyonu

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...