Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehir'de boş balık tezgahlarına bolluk geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eskişehir'de boş balık tezgahlarına bolluk geldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Önceki günlerde balık tezgahları olumsuz hava koşulları nedeniyle boş kalmıştı. Hafta sonunun gelmesiyle beraber Eskişehir'de balık tezgahlarına bereket geldi ve balık miktarları çoğaldı.

Karadeniz'de etkili olan fırtına ve kötü hava koşulları balıkçıların denize açılmasına engel olmuş dolayısıyla balık tezgahları boş kalmıştı. Bu durumdan en çok etkilenen şehirlerden biri olan Eskişehir'de balıkçılar tezgahın boş olması nedeniyle satış yapamazken, var olan balıklarda pahalıya satılıyordu.

Karadeniz'deki kötü hava koşullarının düzelmesi ve hafta sonunun gelmesiyle beraber denizlerde dalgaların durulması balık tezgahlarında bolluğa sebep olurken balık satıcılarınında yüzünü güldürdü.

Eskişehir'de boş balık tezgahlarına bolluk geldiKaradeniz'de kötü hava koşulları balıkçıların denize açılmasına engel olunca Eskişehir'de balık tezgahları boş kaldı. Hafta sonunun gelmesiyle beraber balık tezgahlarında çeşitler bollaştı, tezgahlar adeta şenlendi.

"PİYASALARDA DURUM İYİ"

Önceki günlere durgunluğun gittiğini, Gürcistan'dan hamsi gelmeye başladığı için hamsinin çoğaldığını söyleyen balıkçı Muharrem Şahin, balık piyasalarında bugün itibari ile durumun iyi olduğunu belirtti. Balıkçı Şahin, vatandaşın bu sezon bol bol balık yiyeceğini vurguladı ve cuma gününden itibaren balık bollaştığını belirtti.

HAMSİNİN KİLOSU 30 LİRA 

Şahin "Hamsi 30 lira, istavrit 30 lira, uskumru 30 lira, mezgit 30 lira iri olan mezgitler ise 50 lira, barbun da aynı şekilde 50 lira" diyerek balık fiyatlarından bahsetti.

Eskişehir'de boş balık tezgahlarına bolluk geldi

"VATANDAŞ BOL BOL BALIK YİYECEK"

Öte yandan balıkçı Şahin hamsinin yanından mezgitinde çoğaldığını belirterek " Tekrar lüfer, istavrit ve uskumru çıkmaya başladı bol bol. Bakalım rabbim bu günlerde bir bolluk verdi. Sezonun bitmesine iki buçuk ay var bu iki buçuk ay içerisinde bol balık yiyecek vatandaş." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...