Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY'den İstanbul Havalimanı kararı: Uçuşlar 00.00'a kadar durduruldu

Düzenleyen:
THY'den İstanbul Havalimanı kararı: Uçuşlar 00.00'a kadar durduruldu

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'nda gece 00.00'a kadar tüm uçuşlarını durduruldu.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı’ndaki sefer iptallerinin süresinin gece saat 00.00’a kadar uzatıldığını duyurdu.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışları İstanbul'u da vurmuş ve İstanbul Havalimanı’ndaki tüm uçuşlar bugün saat 13.00’e kadar durdurulmuştu. Türk Hava Yolları aldığı yeni kararla İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleştireceği seferlerin iptal süresinin 00.00’a kadar uzatıldığını duyurdu.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00.00'a kadar durdurulmuştur" dedi.

THY'den İstanbul Havalimanı kararı: Uçuşlar 00.00'a kadar durduruldu

PİSTİ TEMİZLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Dün saat 14.00'ten itibaren İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşların durdurulması ile uçuşları iptal olan yolcular geceyi terminalde geçirdi. Havalimanına gelen ve giden yolların da ulaşıma kapanmasından dolayı havalimanından çıkış yapamayan yolcular geceyi, terminaldeki banklarda ve buldukları boş alanlarda uyuyarak geçirdi.

Kar yağışının sabaha karşı etkisini kaybetmesi ile İstanbul Havalimanı'ndaki karla mücadele çalışmaları hız kazanırken, 500 personel ve 180 karla mücadele aracıyla pistlerde sürdürülen temizlik çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...